Aktualności

Dr Angelo Salvador & Dr Silvia M. Rocha

University of Aveiro Portugal

"Czarny bez (Sambucus nigra L.): bioactive compounds prospection and its potential health benefits"

June 27th at 12.30
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)

Serdecznie zapraszamy na wykłady otwarte:

prof. dr Anna Soletska

Odessa National Academy of Food Technologies

zatytułowany 

„Innowacyjne podejście do kulinarnego przetwarzania produktów mięsnych: sous-vide i technologia wysokich ciśnień

Wykład odbędzie się w 16. maja 2018 r. o godzinie 13.15 w sali im. Wincentego Pezackiego (108)

 

prof. dr Natalia Povarova

Odessa National Academy of Food Technologies

zatytułowany 

„Ukrainian experience of adaptation of domestic legislation to the requirements of the European Union

Wykład odbędzie się w 17. maja 2018 r. o godzinie 11.15 w sali im. Stanisława Jankowskiego (106)

 

Do zobaczenia!

prof. dr. Rui Costa

Polytechnic Institute of Coimbra, Portugalia

Lecture 1: "Mass production of insects for food and feed"

Lecture 2: "Salting and drying of codfish"

Lecture 3: "Basics of expiration dating of foods"

On Monday May 7th at 12.00 – 1.30 pm Lecture 1,Tuesday May 8th at 12.00 – 2.30 pm Lecture 2 and Lecture 3
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)

prof. dr. Fatima Peres

Department of Life and Food Science
Polytechnic Institute of Castelo Branco

"Virgin olive oil vs. biotechnology"

May 10th at 10.30 am
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)

Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty

prof. dr hab. Grażyny Lewandowicz

z Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności UPP

zatytułowany 

„Czysta etykieta czyli czy fizyczna modyfikacja skrobi jest naprawdę fizyczna?

Wykład odbędzie się w 12. kwietnia 2018 r. o godzinie 11.30 w sali wykładowej im. Józefa Janickiego (35).

Do zobaczenia!