Aktualności
Dr Angelo Salvador & Dr Silvia M. Rocha
University of Aveiro Portugal
"Czarny bez (Sambucus nigra L.): bioactive compounds prospection and its potential health benefits"
June 27th at 12.30
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)
prof. dr. Fatima Peres
Department of Life and Food Science
Polytechnic Institute of Castelo Branco
"Virgin olive oil vs. biotechnology"
May 10th at 10.30 am
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)
Serdecznie zapraszamy na wykłady otwarte:
prof. dr Anna Soletska
Odessa National Academy of Food Technologies
zatytułowany
„Innowacyjne podejście do kulinarnego przetwarzania produktów mięsnych: sous-vide i technologia wysokich ciśnień”
Wykład odbędzie się w 16. maja 2018 r. o godzinie 13.15 w sali im. Wincentego Pezackiego (108)
prof. dr Natalia Povarova
Odessa National Academy of Food Technologies
zatytułowany
„Ukrainian experience of adaptation of domestic legislation to the requirements of the European Union”
Wykład odbędzie się w 17. maja 2018 r. o godzinie 11.15 w sali im. Stanisława Jankowskiego (106)
Do zobaczenia!
prof. dr. Rui Costa
Polytechnic Institute of Coimbra, Portugalia
Lecture 1: "Mass production of insects for food and feed"
Lecture 2: "Salting and drying of codfish"
Lecture 3: "Basics of expiration dating of foods"
On Monday May 7th at 12.00 – 1.30 pm Lecture 1,Tuesday May 8th at 12.00 – 2.30 pm Lecture 2 and Lecture 3
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)
Strona 9 z 12