Aktualności

prof. dr. Fatima Peres

Department of Life and Food Science
Polytechnic Institute of Castelo Branco

"Virgin olive oil vs. biotechnology"

May 10th at 10.30 am
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)

prof. dr. Rui Costa

Polytechnic Institute of Coimbra, Portugalia

Lecture 1: "Mass production of insects for food and feed"

Lecture 2: "Salting and drying of codfish"

Lecture 3: "Basics of expiration dating of foods"

On Monday May 7th at 12.00 – 1.30 pm Lecture 1,Tuesday May 8th at 12.00 – 2.30 pm Lecture 2 and Lecture 3
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)

Ofelia Anjos Ph.D.

Instituto Policytechnico de Castelo Branco, Portugalia

Lecture 1: „Application of IR spectroscopy to food and beverages
product analysis”

Lecture 2: „Spirit wood aging technology”
The lectures will be held

On Wednesday March 21st : at 12 p.m. Lecture 1, at 1.15 pm lecture 2
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)

Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty

prof. dr hab. Grażyny Lewandowicz

z Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności UPP

zatytułowany 

„Czysta etykieta czyli czy fizyczna modyfikacja skrobi jest naprawdę fizyczna?

Wykład odbędzie się w 12. kwietnia 2018 r. o godzinie 11.30 w sali wykładowej im. Józefa Janickiego (35).

Do zobaczenia!

Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty

dr Moniki Beszterdy

z Katedry Biochemii i Analizy Żywności UPP

zatytułowany 

„Związki endokrynnie czynne jako powszechne zanieczyszczenia żywności

Wykład odbędzie się w 25. stycznia 2018 r. o godzinie 9.30 w sali wykładowej im. Józefa Janickiego.

Do zobaczenia!