Aktualności
prof. dr. Fatima Peres
Department of Life and Food Science
Polytechnic Institute of Castelo Branco
"Virgin olive oil vs. biotechnology"
May 10th at 10.30 am
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)
prof. dr. Rui Costa
Polytechnic Institute of Coimbra, Portugalia
Lecture 1: "Mass production of insects for food and feed"
Lecture 2: "Salting and drying of codfish"
Lecture 3: "Basics of expiration dating of foods"
On Monday May 7th at 12.00 – 1.30 pm Lecture 1,Tuesday May 8th at 12.00 – 2.30 pm Lecture 2 and Lecture 3
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)
Ofelia Anjos Ph.D.
Instituto Policytechnico de Castelo Branco, Portugalia
Lecture 1: „Application of IR spectroscopy to food and beverages
product analysis”
Lecture 2: „Spirit wood aging technology”
The lectures will be held
On Wednesday March 21st : at 12 p.m. Lecture 1, at 1.15 pm lecture 2
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)
Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty
prof. dr hab. Grażyny Lewandowicz
z Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności UPP
zatytułowany
„Czysta etykieta czyli czy fizyczna modyfikacja skrobi jest naprawdę fizyczna?”
Wykład odbędzie się w 12. kwietnia 2018 r. o godzinie 11.30 w sali wykładowej im. Józefa Janickiego (35).
Do zobaczenia!
Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty
dr Moniki Beszterdy
z Katedry Biochemii i Analizy Żywności UPP
zatytułowany
„Związki endokrynnie czynne jako powszechne zanieczyszczenia żywności”
Wykład odbędzie się w 25. stycznia 2018 r. o godzinie 9.30 w sali wykładowej im. Józefa Janickiego.
Do zobaczenia!
Strona 9 z 11