Aktualności

Zapraszamy na Seminarium Naukowe

Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,

które odbędzie się

27 października 2021 r.,
o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

https://us02web.zoom.us/j/84073537472

Pana dr. hab. Ireneusza Kapusty, prof. UR
Uniwersytet Rzeszowski

wykład pt.:

„Metabolomika żywności na przykładzie związków polifenolowych”

Zapraszamy na Seminarium Naukowe

Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,

które odbędzie się

29 września 2021 r.,
o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

Pani dr hab. Monika Kordowska-Wiater
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

przedstawi wykład pt.:

„Właściwości i biotechnologiczne otrzymywanie słodzików”

Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu

19 maja 2021 r.,

o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

 

Pani dr hab. Maria Balcerek, prof. uczelni

Politechnika Łódzka

 

przedstawi wykład pt.:

„Od absyntu do Polskiej Wódki, czyli regionalne napoje spirytusowe”

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„History of wine in Georgia”

który wygłosi

Dr Tamuna Sachaneli
Georgian Technical University
Faculty of Agricultural Sciences and Biosystems Engineering

 

Wykład odbędzie się:

18 maja (wtorek) 2021 r.
o godzinie 13:00 
na platformie MS Teams.

Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu

21 kwietnia 2021 r.,

o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

 

Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska

prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

przedstawi wykład pt.:

„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”