Aktualności

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Jajo fenomen natury?”

który wygłoszą

dr inż. Tomasz Szablewski
z Katedry Zarządzania Jakością
i Bezpieczeństwem Zywności UPP

 

Wykład odbędzie się:

27 listopada (czwartek) 2020 r.
o godzinie 10:00 
na platformie MS Teams.

„Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA  WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA

W imieniu Komitetu Organizacyjnego zapraszam do wzięcia udziału w organizowanej przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski oraz Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie:

XIV Konferencji Naukowej z cyklu „Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA  WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA - 17-18 września 2020 r. w Krakowie.

Organizatorzy informują, że ze względu na panującą obecnie sytuację termin zgłaszania uczestnictwa został przedłużony do 15 maja br.


Rejestracja na konferencję TYLKO poprzez stronę internetową!

http://pttzm.org/

lub :

https://wtz.urk.edu.pl/index/site/7035/