Aktualności

Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu

19 maja 2021 r.,

o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

 

Pani dr hab. Maria Balcerek, prof. uczelni

Politechnika Łódzka

 

przedstawi wykład pt.:

„Od absyntu do Polskiej Wódki, czyli regionalne napoje spirytusowe”

Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu

21 kwietnia 2021 r.,

o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

 

Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska

prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

przedstawi wykład pt.:

„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”

W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi

Pan prof. UAM dr hab. Michael Abdalla

z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

pod tytułem:

„Posty i kuchnia postna w chrześcijaństwie bliskowschodnim”

Seminarium odbędzie się 24.03 o godz. 13:00 na platformie Zoom

https://us02web.zoom.us/j/85496665617

W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi

Pani dr inż. Barbara Sionek

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

pod tytułem:

„Bezpieczeństwo stosowania probiotyków przez ludzi”

Seminarium odbędzie się 24.02 o godz. 13 na platformie Zoom

https://us02web.zoom.us/j/83744141734