Aktualności
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
19 maja 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. Maria Balcerek, prof. uczelni
Politechnika Łódzka
przedstawi wykład pt.:
„Od absyntu do Polskiej Wódki, czyli regionalne napoje spirytusowe”
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
21 kwietnia 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska
prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
przedstawi wykład pt.:
„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”
W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi
Pan prof. UAM dr hab. Michael Abdalla
z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
pod tytułem:
„Posty i kuchnia postna w chrześcijaństwie bliskowschodnim”
Seminarium odbędzie się 24.03 o godz. 13:00 na platformie Zoom
W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi
Pani dr inż. Barbara Sionek
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
pod tytułem:
„Bezpieczeństwo stosowania probiotyków przez ludzi”
Strona 8 z 16

