Aktualności

Wszystkich zainteresowanych pragniemy serdecznie zaprosić na Konferencję Naukową

NAUKA O ZBOŻACH

Nowa jakość dla świadomego Konsumenta

która odbędzie się w dniach

26-27 września 2019 roku w Poznaniu.

Więcej informacji na stronie: http://up.poznan.pl/noz

Zaproszenie w formie PDF

Wszystkich zainteresowanych pragniemy serdecznie zaprosić na Konferencję Naukową

OLEJE JADALNE

OD SUROWCA DO ZDROWIA KONSUMENTA,

która odbędzie się w dniach

12-13 czerwca 2019 roku w Poznaniu.

Więcej informacji na stronie: http://www.scitt.up.poznan.pl/konferencja2019/

Zaproszenie w formie PDF

Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty

mgr inż. Macieja Szczepki
mgr inż. Alicji Stasiak

z firmy Cobrabid Sp. z o.o.

zatytułowany 

„Monitoring procesów cieplnego utrwalania żywności”

Wykład odbędzie się w 28. marca 2019 r. o godzinie 10.30 w sali 106.

Do zobaczenia!

We are pleased to invite you to the lecture

Rafał M. Łukasik

Senior Researcher, Head of Biofuels and Bioproducts R&D Area
National Laboratory of Energy and Geology, Unit of Bioenergy
Lisbon, Portugal

“Biorefinery concept: Greener approach of integration of biofuels and bioproducts delivery”

November 20th at 12.00
Place: Faculty of Food Science and Technology,
Wojska Polskiego 31 St. Jankowski’s room (106)